Subscribe Us

Header Ads

Ankarada Patlama

Ankaranın Kızılay semtinde akşam saatlerinde büyük bir patlama oldu. Ankarada patlama mı oldu Patlama nerede oldu Neden patlama oldu Ankarada Eskişehir yolu üzerindeki Maden Tetkik Arama Genel.


Ankara Da Patlama 11 Olu 10 Yarali Ankara Dunya Haber

Patlamanın sebebine ilişkin henüz bir açıklama yapılmadı.

Ankarada patlama. Hürriyetin emniyet kaynaklarından edindiği bilgiye göre Ankaranın dört bir tarafından duyulan büyük patlama sesinin nedeni belli oldu. Ankarada MTA kampüsünde patlama meydana geldi. Ankarada çöplükte patlama Ankaranın Polatlı ilçesinde çöplük alanda metan gazı sıkışması nedeniyle patlama meydana geldi.

Ankara Kızılayda büyük patlama. Patlama anı da ortaya çıktı. GÜNÜN EN ÖNEMLİ MANŞETLERİ İÇİN TIKLAYIN.

Yaşanan patlamanın ardından ise binlerce kişi MTAnın ne olduğunu ve açılımını merak etti. Abone ol Subscribe. Ankarada Patlama Ankaranın Ulus semtindeki Anafartalar çarşısı önünde meydana gelen patlamada ilk gelen haberlere göre çok sayıda yaralı ve can kaybı var.

Patlama sonrası yangın çıktı bölgeye. MTAdan yapılan açıklamada patlamanın kurumun ısı santralinden kaynaklandığı belirtilirken Ankara Valiliğinden yapılan açıklamada patlama sonrası meydana gelen yangının söndüğü bildirildi. Eskişehir yolundaki yerleşkede sabah saatlerinde doğal gaz iletim hattında oluşan gaz sıkışması nedeniyle meydana gelen patlamanın.

Ankarada güçlü bir patlama sesi duyuldu. Ankara Kızılay Kumrular Sokakta şiddetli bir patlama meydana geldi. Güncel ve son dakika Patlama haberleri bu sayfa üzerinden takip edebilirsiniz.

Ankarada Eskişehir yolu üzerindeki Maden Tetkik Arama Genel Müdürlüğü yerleşkesinde bir patlama oldu. Havai fişekler patlama sesleri sonrası silah sesleri duyulunca vatandaşlar korktu. Maden Tetkik ve Arama MTA Genel Müdürlüğü Yerleşkesinde patlama meydana geldi.

23 Temmuz 2007 Pazartesi. 2 kişi yaralandı Ankaranın Altındağ ilçesinde bir ambalaj imalathanesinde patlama meydana geldi. Ankarada çöplükte patlama sonrası yangın çıktı Ankaranın Polatlı ilçesinde çöplük alanda metan gazı sıkışması nedeniyle patlama meydana geldi.

Madencilik sektörü için önemli bir yer olan MTA işletilen maden ocaklarının daha verimli çalışması için araştırmaları yürütmek. Son dakika haberine göre Ankarada Maden Tetkik ve Arama MTA Genel Müdürlüğü Yerleşkesinde patlama meydana geldi. İki kişinin yaralandığı patlamanın nedeni dün depoya getirilen.

Ankarada korkutan bir patlama sesi duyuldu. Araçların yandığı bilgisi alınan bölgeye güvenlik güçleriyle. 1 day agoAnkarada patlama sesi.

1 day agoMaden Tetkik ve Arama MTA Genel Müdürlüğü Ankarada kurumun ısı santralinde meydana gelen patlamada yaralanma ve can kaybı olmadığını bildirdi. Ankarada Maden Tetkik ve Arama MTA kampüsü yakınında şiddetli bir patlama meydana geldi. 1 day agoAnkarada Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü MTA yerleşkesinde doğal gaz vanasında art arda 2 büyük patlama meydana geldi.

Can kaybı olmazken patlama sonrası çıkan yangını söndürme çalışmaları sürüyor. Ankarada patlama sesleri sebebi şok etti. 1 day agoSON DAKİKA Ankarada patlama haberi gündeme düştü.

İlk belirlemelere göre patlamanın doğal gaz borusundaki sızıntıdan kaynaklanmış olabileceği bildirildi. Saldırıda 28 kişi yaşamını yitirdi 61. Ankarada İnönü Bulvarını Dikmen Caddesine bağlayan Merasim Sokakta askeri servis araçlarının geçişi sırasında patlama meydana geldi.

MTAnın açılımı Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğünün kısaltmasıdır. Ankarada bir vatandaş sokağa çıkma yasağını protesto etmek için havai fişek patlattı. Ankarada büyük bir patlama meydana geldi.

Patlama sonrası çıkan yangın 25 saatte. Oldukça fazla patlayan havai fişekler sonrası silah sesleri de çıktı. DİĞER FOTOĞRAFLAR İÇİN İLERLEYİNİZ.


Ankara Blast At Least 28 Dead In Turkish Capital Explosion Turkish Military Ankara Turkish Soldiers


Ankara Da Apartman Dairesinde Patlama Apartman Daireleri Ankara Evler


Esenyurt Ta Sanayi Sitesinde Patlama 2021 Sakura Sehir Sanayi Sitesi


Ankara Da Yine Patlama Olu Ve Yarali Sayisi Cok Ankara


Kurdi Pkk Diduga Kuat Pelaku Bom Ankara Kiblat Ankara Worlds Of Fun Attack


Haber Panosundaki Pin


Giresun Giresun Haber Giresunspor Panosundaki Pin


Ankarada Patlama Calm Artwork Keep Calm Artwork Calm


Canli Blog Ankara Da Miting Oncesi Patlama 35 E Yakin Olu Ankara Blog


Ukrayna Da Sendika Binasini Yaktilar 38 Olu Http Turkyurdu Com Ukraynada Sendika Binasini Yaktilar 38 Olu Bina Turkler


Dunya Munbic Te Patlama Ankara Haber Dunya Ankara


Ankara Kizilay Da Patlama Valilikten Yapilan Resmi Aciklamaya Gore 27 Kisi Hayatini Kaybetti 75 Yarali Var Ankara Buyuk Patlama Istanbul


Dunya Almanya Da Patlama 3 Olu Ankara Haber Almanya Dunya Bremen


Iran Da Internet Yasagi Guvenlik Saglanana Kadar Surecek News Haber Outdoor Decor Outdoor Decor


Olumcul Beyrut Patlamasi Iste An Ve An Patlama Videolar


Hafter Forces Again Target Civilians In Libya 2 Dead 8 Injured In 2020 Libya World New World


Dunya Azez De Patlama 4 Oluankaraninsesi Com Dunya Hayat Suriye


Asayis Ankara Da Korkutan Yangin Ankara Haber Yangin Ankara Korku


Gazze De Patlama 2 Olu 8 Yarali Dunya Hayat

Posting Komentar

0 Komentar